BEL NU +32 (0)495 54 53 89

  Airconditioning

  Uw airconditioning: altijd in goede conditie dankzij Leo Maes bvba

  Airconditioning (een uitvinding uit 1902 en voor het eerst toegepast in Amerikaanse bioscoopzalen) is reeds decennia (sinds 1924 gecommercialiseerd) ingeburgerd in winkels en horeca-zaken, en zelfs in auto's en vrachtwagens. Maar ook particulieren ervaren hoe langer hoe meer de meerwaarde van een goed draaiende airco/verwarming in leefruimtes, slaapkamers, bureel- en praktijkruimten. Wacht niet tot het té warm wordt, maar neem nu al contact voor advies en offerte zodat u comfortabel en fris de zomer doorkomt.  

  Onze firma, actief in de ruime Kempen en Antwerpen,  plaatst en onderhoudt al 40 jaar verschillende types en merken airco's. Hedendaagse airco-systemen kunnen ook verwarmen en op die manier kunt u koelen en verwarmen met één systeem. Ideaal als goedkope hoofdverwarming maar ook goedkope aanvulling voor een bestaande verwarming. Niet enkel in de zomer, maar ook in de winter kan een airco voor een aangenaam temperatuur zorgen.

  Wil u door ons airconditioning laten plaatsen? Dan vertrouwen wij, voor uw comfort, het meest op Daikin of Toshiba. In een wereld waar we zuinig moeten omspringen met energie en waar uw portefeuille ook niet vanzelf geld aanmaakt, schuiven we deze merken graag naar voor. (Wilt u zich trouwens zelf informeren over hoe een airconditioning werkt? Op de website van producent Toshiba staat het netjes voor u uitgelegd, in verschillende graden van diepgang: van een algemene kennismaking tot een meer gedetailleerde uiteenzetting voor de wetenschapsliefhebber)

  U kan ook bij ons terecht voor het vullen van bestaande airco's in oude (oldtimers) en nieuwe personenwagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen e.d.

  Kortom: Te warm? Te koud? Waar u zich ook bevindt...Geef zaakvoerder Guy een belletje op 0495 54 53 89 of stuur ons een e-mail voor professioneel advies, een bezoek en gratis offerte.