BEL NU +32 (0)495 54 53 89

  Leo Maes bvba: Uw specialist in koeltechniek

  Koeltechniek & airco Leo Maes bvba | Focus op kwaliteit en service!

  Bent u in de regio Antwerpen, Turnhout en daartussen op zoek naar een installateur & reparateur van koeltogen, koelcellen, vrieskasten en professionele koelkasten (kortom: koeltechniek in het algemeen) maar ook airconditioning en klimatisatie? Dan houdt het zoeken hier op. 

  Want Leo Maes bvba is al 40 jaar thuis in deze materie. Onder 'vader Maes' lag de focus voornamelijk op het uitrusten van bakkerijen en behoorde de familiezaak tot de top 3 in de sector in België. Sedert enkele jaren zijn de werkzaamheden zorgzaam doorgegeven aan zoon Guy, die de werkzaamheden verder zet met eenzelfde oog voor kwaliteit en service. Het gros van de installatie- en reparatiewerken van koeltechniek Leo Maes bvba gebeurt in de brede voedselverwerkende en verhandelende sector: denk inderdaad nog steeds aan bakkerijen, maar ook slagers, viswinkels, restaurants, café's, kruideniers en supermarkten, food-trucks, maar ook klimatisatie in kantoorruimten, zoals banken en verzekeringskantoren, klaslokalen enzovoort.  

  Ook particulieren kunnen beroep doen op de ervaren diensten van zaakvoerder/koeltechnieker Guy Maes voor het plaatsen van airco-verwarmingstoestellen in bureel- en leefruimtes, slaapkamers, studentenkamers, of gelijk welke plaats waar u verkoeling of extra verwarming wenst. 

  Waar Koeltechniek & Airco Leo Maes bvba zich onderscheidt? Kwaliteit en een snelle professionele service! Contacteer 'm hier!

  Ook voor de particulier rukt Leo Maes bvba uit als een ambulancier

  Koeltechniek en airconditioning Leo Maes bvba uit Malle is een zaak 'tussen de mensen'. En handelt volgens het motto: "wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd'. Ook particulieren kunnen beroep doen op de ervaren diensten en handige handen van Leo Maes bvba koeltechniek & airco. Want wij weten als geen ander hoezeer mensen rekenen op de continuïteit van bijvoorbeeld hun koeltoestellen. De uitvinding daarvan heeft het leven van een gezin drastisch veranderd. Je dient niet meer dagelijks je voedingswaar vers te gaan inslaan en onmiddellijk te verwerken. Dat is een job op zich. Maar wanneer plots een koelkast of diepvriezer het niet meer doet, dreigt heel je voorraad naar de biomassacentrale te moeten, en zal verse voeding weer een kwestie worden van heel veel tijd & verplaatsing. En smelt je vrije tijd als sneeuw voor de zon. 

  En dat is nét waar Koeltechniek & Airco Leo Maes bvba zich onderscheidt: in een snelle service! Leo Maes bvba uit Malle begrijpt de urgentie van zo'n defect, en handelt er ook naar. Bel 'm, voor hij in een spoedoperatie zit!