BEL NU +32 (0)495 54 53 89

  Industriële toepassingen

  Leo Maes bvba: Plaatsing industriële keuken | Plaatsing horeca toestellen

  Bent u horeca-eigenaar of doet u aan voedselverwerking in Antwerpen en op zoek naar een degelijke uitrusting voor uw industriële keuken? Firma Leo Maes bvba is al 40 jaar een zékerheid in deze branche. Met een verleden in de complete uitrusting van bakkerijen, kent Leo Maes bvba alle broodnodigheden voor het aanbieden en verwerken van verse voeding als z'n broekzak. Zaakvoerder Guy Maes van Leo Maes bvba uit Malle is vandaag dé uitgelezen partner voor alle horeca-uitbaters in de ruime provincie Antwerpen.

  • Netheid is één van de basisbeginselen in uw voedingsverwerkende sector. Een industriële spoelbak met bijhorende kranen zijn daarbij onontbeerlijk. Leo Maes bvba is van vele markten thuis. En plaatst deze industriële spoelbak uiteraard inclusief de noodzakelijke loodgieterij.

  • Onder hetzelfde netheidscriterium valt ook de industriële vaatwasser. Leo Maes bvba zorgt voor de piekfijne aansluiting van onder andere uw Ecomax by Hobart. Deze vaatwassers staan bekend om hun efficiënte reiniging en hun energiezuinigheid en zijn al járen een vaste waarde in de horeca-wereld. Laat het vooruitgaan in de leeuwenkuil van uw eet- of drankgelegenheid, en vertrouw op de vakkundige plaatsing en onderhoud van uw vaatwasser door zaakvoerder Guy van Leo Maes bvba. 

  • Een comfortabel en gezond werkklimaat, letterlijk dan, is nog zo'n voorwaarde voor uw weldraaiende horecazaak. Een industriële dampkap is geen overbodige luxe. Zo blijft het aangenaam voor uw werknemers en komen er geen storende geuren de consumptieruimte binnen. Firma Leo Maes bvba plaatst in uw zaak of bedrijf in Antwerpen industriële dampkappen met ingewerkte motor of externe motor. 

  Geen horeca-zaak of zaak in de voedingsverwerking, maar toch ook nood aan een industriële spoelbak, industriële vaatwasser of industriële dampkap? Ook voor uw business is zaakvoerder Guy van Koeltechniek Leo Maes bvba de geknipte man. Én, wat even belangrijk is: deze Kempische 'handy-man' draagt een snelle dienst na verkoop en depannage-service hoog in het vaandel. Contacteer 'm hier.